Horoscop Compatibilitati Berbec

Descopera compatbilitatile berbecului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

BERBEC BERBEC: Compatibilitatea dintre doi berbeci spune ca intr-o relatie, femeia va domina din punct de vedere sexual. Un barbat berbec nu va fi multumit sa fie in rolul inferior pentru o perioada lunga. Fiecare dintre voi se va lupta pentru a fi lider, ajunganduse la conflicte si neintelegeri. In cele din urma, toate vor avea ca rezultat lipsa armoniei in pat. Legatura este foarte promitatoare la inceput, dar o eventuala casatorie nu pare a avea un final fericit.

BERBEC - TAUR: Berbecul este dispus sa faca dragoste, influentat fiind de emotiile sale spontane. Un taur rezonabil, care este putin probabil sa actioneze impulsiv, il va irita pe berbec. Daca taurul il lasa pe berbec sa se poarte in modul sau unic, vor explora impreuna noi posibilitati senzuale. Altfel, va fi dificil sa stabileasca echilibrul dorit. Relatia va avea conflicte serioase. Atractia reciproca nu va dura.

BERBEC - GEMENI: Legatura poate parea superba pentru ca amandoi par a fi energici, activi si dispusi a invata lucruri noi. Horoscopul compatibilitatilor spune ca dorinta de a domina a berbecului va fi inhibata intr-o anumita masura de inventivitatea zodiei gemeni. Gemenii nu au prejudecati sexuale, avand multa energie spirituala ce poate fi satisfacuta, de altfel. Relatia dureaza atata timp cat cel din zodia gemeni face manevre inteligente. Mariajul l-ar putea calma pe nativul din gemeni, putand fi un mare succes.

BERBEC RAC: Atractia sexuala puternica este caracteristica ambelor semne. Problema apare cand dispar sentimentele, pentru ca nu mai ramane aproape nimic. Berbecul nu se multumeste cu relatia, iar partenerii incep sa se certe din nimic. Nepotrivirea dintre temperamente va dubla lipsa compatibilitatii din pat. Horoscopul compatibilitatii de la berbec prezice o vreme furtunoasa in apele acestor relatii, iar mariajul pare a fi un naufragiu.

BERBEC LEU: Amandoua zodiile au acelasi temperament agresiv. Sexualitatea lor este complet satisfacuta. Relatia sexuala este ferma, fara inclinatii excentrice. Asta nu inseamna ca nu exista focul pasiunii. Berbecul trebuie sa flateze leul si sa-i admire potentialul fizic. Leul nu are voie sa supere berbecul sau sa incerce sa ii inhibe dorinta nativa de a domina.

BERBEC - FECIOARA: Curajul berbecului va seduce imaginatia fecioarei. Horoscopul compatibilitatii de la berbec, insa, avertiseaza ca sexualitatea acestor doua semne este complet diferita, asa ca va trebui sa aiba amandoi rabdare pentru a se consolida o relatie. Berbecul va fi fermecat de tactul si de autocontrolul fecioarei. Fecioara s-ar putea sa nu fie de acord cu modul de a face dragoste pe care il sugereaza berbecul. Relatia va fi placuta, dar succesul casatoriei are sanse de 50%.

BERBEC - BALANTA: Aceasta relatie se anunta a fi scurta. Berbecul este prea agresiv pentru a se intelege cu romanticul din balanta. Amandurora le fac cu ochiul placerile sexuale, dar este posibil ca berbecul sa forteze cam mult nota. Balanta are tendinta de a idealiza si, tocmai de aceea, iluziile pot disparea pe parcurs. Berbecul si balanta trebuie sa cunoasca delicatetea sexului impreuna. Relatia este temporara, poate fi considerata romanta, dar in niciun caz mariaj.

BERBEC - SCORPION: Sexul poate fi stimulator sau inutil. Acestea sunt cele doua directii ale dezvoltarii relatiei. Atat berbecul cat si scorpionul sunt activi si posed o mare energie fizica. Dar amandoi sunt independenti si nu suporta sa fie controlati de nimeni. Lupte dese se anunta, punand la incercare abilitatea fenomentala de a combina pasiunea cu fericirea.

BERBEC - SAGETATOR: Amandoua semnele tind spre conflicte si, tocmai de aceea, vor exista multe in pat. Berbecul optimis are un simt bun al umorului care il va inveseli pe sagetatorul melancolic si care va introduce elemente de joaca in relatia amoroasa. Intelegerea reciproca din pat poate deschide calea unei relatii de durata. Horoscopul compatibilitatii de la berbec anticipeaza o legatura norocoasa, dar mariajul va duce lipsa de satisfactie fizica.

BERBEC - CAPRICORN: Berbecul este un mare experimentalist, privind spre viitor. Capricornul este mai ipocrit. El poate sa adopte o atitudine si un moment in care vrea sa faca dragoste. Este mai rezervat. Berbecul poate sa distruga estimarile capricornului, dovedind o mare afinitate fata de acesta. Daca se intampla, exista sanse mai mari de casatorie decat de relatie scurta.

BERBEC - VARSATOR: Relatia sexuala va fi aprinsa si va aduce puteri noi romantei voastre. Este posibil ca berbecul sa domine, de vreme ce varsatorul este mai pasiv din fire. Varsatorul, insa, nu se va conforma cu liderul din berbec daca nu ii serveste interesele. Berbecul va trebui sa aiba destul tact incat sa se descurce cu acest visator emotional. Horoscopul promite o relatie oarecum ciudata, plina de evenimente interesante, iar in cazul unei intelegeri reciproce perfecte, mariajul va fi foarte bine legat.

BERBEC - PESTI: Berbecul va fi intrigat de intuitia din pat a pestilor. Fiind activ, berbecul va ajuta pestii sa treaca peste timiditate. Implinirea fanteziilor sexuale ale pestilor poate evoca o excitare suplimentara. Se vor distra mult impreuna. Horoscopul compatibilitatii de la berbec garanteaza o relatie fericita si un mariaj norocos, daca partenerii reusesc sa treaca peste diferentele de temperament.

Citeste si horoscopul dragostei pentru berbec cat si horoscopul zilnic pentru berbec