Horoscop Compatibilitati Sagetator

Descopera compatbilitatile sagetatorului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

SAGETATOR - BERBEC: Sunt compatibili, iar firile lor pasionale vor aprinde artificii. Le place sa stea impreuna si in pat, si in afara lui. Au multi prieteni. Amandurora le plac vacantele si sporturile. Si romanta, si mariajul vor fi splendide in cazul unei laturi sexuale armonioase.

SAGETATOR - TAUR: Aceasta legatura este rar de succes. Taurul protesteaza la dictatura sagetatorului. Sagetatorul isi impune punctul de vedere, iar taurul independent nu poate sa suporte acest lucru. Se satisfac sexual, dar viata lor de zi cu zi este dificila. Nici copiii nu pot intari acest legamant, dar poate sa existe o casnicie.

SAGETATOR - GEMENI: Sunt prea activi si mobili pentru o relatie serioasa. Interesele din exterior intervin in acest cuplu, iar ei incearca sa le satisfaca. Le place sa se distreze si, pentru o perioada, se simt bine unul cu celalalt. Dar, in curand, gemenii vor incepe sa critice partenerul, iar sagetatorul nu va suporta. Horoscopul de la sagetator prevede aceasta relatie aproape fara sanse, dar nu uita ca exista si exceptii.

SAGETATOR - RAC: Sunt situati in poluri opuse zodiacale. Racul are nevoie de siguranta si stabilitate. Sagetatorul este dornic de aventuri si libertate. Racul este prea sensibil pentru a se intelege cu sagetatorul brusc. Armonia sexuala este posibila, dar, in curand, sagetatorul va simti ca libertatea ii este ingradita si va disparea. Vor fi buni prieteni, dar nu iubiti. Horoscopul de la sagetator nu vede o relatie care sa se dezvolte pe termen lung.

SAGETATOR - LEU: Aceasta relatie este remarcabila datorita libertatii pe care o au cei doi. Leul are cheia inimii sagetatorului. Sunt parteneri foarte buni in pat. In acelasi timp, insa, se respecta reciproc si se bucura cand sunt unul langa celalalt. Au o iubire comuna fata de aventuri si trec peste dificultati rapid. O relatie splendida, continuata, fara probleme, pe termen lung.

SAGETATOR - FECIOARA: Se despart. Fecioara isi pierde cumpatul cand vede ca sagetatorul este superficial. Au momente bune in sex, dar restul celor 23,5 ore sunt plictisitoare. Fecioara oarecum pedanta, care iubeste viata simpla si exercitiul intelectual, nu are multe in comun cu sagetatorul impulsiv, care cauta libertate. Sagetatorul se va plictisi de fecioara.

SAGETATOR - BALANTA: Rabdarea balantei este exact ce cauta sagetatorul. Balanta va admirat comportamentul surprinzator de extravagant al sagetatorului. Amandoi se excita rapid, iar balanta rezonabila isi va arata partile bune. Se vor simti foarte bine impreuna, fara a avea motive de cearta, avand multe cunostinte si interese in afara casei. Horoscopul vede orice relatie dintre cei doi ca fiind de succes.

SAGETATOR - SCORPION: Dorinta sagetatorului de a inhiba libertatea contrazice natura sensibila a scorpionului. Problema apare cand sagetatorul isi urmeaza dorinta naturala catre libertate si independenta, in timp ce scorpionul are nevoie de un partener stabil si de incredere. Sagetatorul se irita rapid, dar se calmeaza la fel de rapid. Cat despre scorpion, nervii i se acumuleaza pana erup precum un vulcan. Sunt compatibili fizic o perioada, dar mariajul nu pare a fi paradis.

SAGETATOR - SAGETATOR: O combinatie frumoasa, dar imprevizibila. In aceasta relatie apar defectele. Natura lor neobosita si iubitoare de libertate ii va face sa se plictiseasca repede. Sunt precum doua barci care nu stau prea mult intr-un singur port.

SAGETATOR CAPRICORN: Un capricorn prudent se teme de imprudentele impulsive ale sagetatorului. Capricornul deranjeaza cu cerintele sale enervante, iar caracterul drept al sagetatorului il enerveaza. Vor fi si probleme financiare. Capricornul este mai zgarcit, iar sagetatorul cheltuie fara a se gandi la consecinte, dorind sa cumpere tot ce poate. Un val de nemultumiri va distruge relatia.

SAGETATOR - VARSATOR: Varsatorul, care are tendinta de a rezolva problemele, va echilibra relatia. Amandurora le plac aventurile. Sexul va fi la fel de bun in pat, dar si in padure. Niciunul nu este gelos si nu incearca sa domine. Sunt doua firi vesele, inventive si iubitoare care vor ajunge, eventual, sa se casatoreasca.

SAGETATOR - PESTI: Niciunul nu se poate baza pe partener. Pot exista momente de pasiune, dar aceste cuplu este amenintat de sabia lui Damocle. Sagetatorul are impresia ca timiditatea pestilor ii limiteaza actiunile si ca energia si oprimismul sau se pierd in plictis. Horoscopul de la sagetator prevede o relatie dificila si un mariaj aproape imposibil.

Citeste si horoscopul dragostei pentru sagetator cat si horoscopul zilnic pentru sagetator