Horoscop Compatibilitati Rac

Descopera compatbilitatile racului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

RAC - BERBEC : Horoscopul de la rac prevede un mare contrast intre natura dornica de aventuri a berbecului si cea traditionala, a racului. Dorinta sexuala puternica se manifesta cu precadere la inceput. Cu toate acestea, berbecul poate provoca gelozia racului. Racul s-ar putea sa fie afectat de lipsa de diplomatie a berbecului. De asemenea, berbecul nu suporta dorinta de a domina pe care o manifesta racul. Relatia va fi grea, iar mariajul nefericit.

RAC- TAUR : Racul aduce senzualitate si imaginatie in aceasta relatie, pentru ca sunt multumiti unul de celalalt. Taurul simte spiritul provocator al racului si poate rezolva problemele care apar. Taurul este precaut, iar racul raspunde la afectiune. Horoscopul de la rac spune ca intelegerea reciproca va ajuta la formarea unei relatii fericite sau a unui mariaj norocos.

RAC - GEMENI : Racul timid isi va pierde din incredere cand va discuta cu cel din gemeni, care este intotdeauna in cautare de placere. Energia sexuala necontrolata a celui din gemeni va fi o problema pentru rac si va provoca lupte. Racul va fi foarte gelos si va incerca sa-l domoleasca, dar isi va face partenerul doar sa se enerveze. Aceasta relatie este plina de sentimente, iar casatoria este posibila, in ciuda caracterelor diferite.

RAC - RAC : Sunt prea asemanatori pentru a fi fericiti impreuna. Sunt extrem de sensibili amandoi, lucru care duce la probleme emotionale. Amandoi vor sa domine relatia sexuala, lucru care provoaca certuri si critici. Cu toate acestea, se atrag fizic reciproc, iar relatia lor poate fi foarte emotionala si pasionala la inceput. Horoscopul compatibilitatii de la rac nu neaga posibilitatea unui mariaj fericit, dar cere multe eforturi din partea amandurora.

RAC - LEU : Leul poate sa-l inveseleasca pe rac. Leul este generos cand vine vorba de afectiune, facandu-l pe racul schimbator sa se simta in siguranta. Pe de alta parte, leul are nevoie sa fie flatat si admirat, mai ales cand vine vorba de sex. De altfel, trebuie sa domine constant, indiferent de pret. Daca racul poate sa-si ajute partenerul in stabilirea unei relatii sanatoase, va fi ceva extrem de pasional si, eventual, un mariaj fericit.

RAC - FECIOARA : Fecioara este practica din fire si joaca un rol esential in aceasta legatura. Racul este mai emotional decat fecioara rezervata, dar sunt capabili de a se iubi reciproc. De asemenea, sunt compatibili sexual. Problema este ca amandoi sunt timizi si ca trebuie sa faca toti pasii necesari pentru a se inveseli. Horoscopul compatibilitatii de la rac promite un final fericit in ceea ce-i priveste.

RAC - BALANTA : Este greu pentru balanta fidela sa se descurce cu temperamentul schimbator al racului. Racul este ingrijorat cand este cu o balanta. Balanta incearca sa evite problemele. Daca racul este ofensat, va fi greu sa te intelegi cu el. Cand balanta incepe sa caute dragoste in afara relatiei, aceasta s-a terminat. Relatia este posibila, dar casatoria este riscanta.

RAC - SCORPION : Puterea scorpionului si nevoia de a domina si a de a-si proteja partenerul sunt lucrurile pe care le cauta racul. Racul este mai sensibil in sex, iar scorpionul este mai pasional. Cu toate acestea, racul este dispus sa ii ofere placere partenerului, motiv pentru care problemele sunt oarecum usor de evitat in aceasta sfera. Racul este fidel, dandu-i motive scorpionului sa nu fie gelos. Dragostea lor dureaza, iar mariajul poate fi extrem de frumos.

RAC - SAGETATOR : Au obiective si dorinte diferite. Sagetatorul este un hoinar si nu ii place sa fie legat de nimic de ordin sexual. Racul are nevoie de siguranta in dragoste, lucru pe care sagetatorul nu-l poate oferi. Racul traieste in viitor, sagetatorul traieste clipa. Cand sagetatorul se plictiseste subit si incepe sa caute alte relatii, racul este grav afectat. Horoscopul compatibilitatii pentru rac prevede cateva perspective vagi cand vine vorba de o relatie stabila.

RAC - CAPRICORN: Capricorn probabil ca nu va oferi afectiunea de care are nevoie racul, pentru ca are multe alte interese. Cu toate acestea, exista o legatura sexuala puternica intre ei. In pat, totul este splendid pana cand racul se plictiseste de capricornul practic si rezervat. Relatia se va destabiliza, iar casatoria pare a fi de evitat.

RAC - VARSATOR : Varsatorul singuratic il va face pe racul vulnerabil sa se framante. Racul este mai deschis si mai stabil decat varsatorul, cautand noi aventuri si romante. Nevoile racului pot ramane nesatisfacute. Varsatorul tinde sa se elibereze de obligatiile emotionale. Vor fi capabili sa se inteleaga in pat o perioada, dar conform horoscopului compatibilitatii pentru rac, relatiile de lunga durata vor esua.

RAC - PESTI : Acesta este un cuplu bun cand vine vorba de sex. Amandoi sunt afectivi, iubitori si se ajuta reciproc. Racul poate fi lider, deoarece pestii par oarecum excentrici in dragoste. Luptele sunt scurte si se incheie in pat. Horoscopul de la rac indica o legatura buna intre ei, indiferent de perioada implicata.

Citeste si horoscopul dragostei pentru rac cat si horoscopul zilnic pentru rac