Horoscop Compatibilitati Gemeni

Descopera compatbilitatile gemenilor cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

GEMENI - BERBEC : Amandoi sunt plini de viata, optimisti si nelipsiti de putere. Se bucura de o mare varietate de placeri sexuale si este putin probabil sa se plictiseasca in pat. Berbecul este capabil sa dea instructiuni exacte gemenilor, instructiuni de care are nevoie. Berbecul mai degraba este excitat de partenerul gemeni capricios, decat iritat. Horoscopul compatibilitatii la gemeni prezice o relatie scurta superba, cu bune perspective de casatorie.

GEMENI - TAUR : Taurul gelos, posesiv din fire, nu suporta dorinta constanta a gemenilor de a flirta. Gemenii vor incerca sa scape de taur, care le limiteaza libertatea. In sex, taurul este prea obisnuit pentru gemeni si duce lipsa de siguranta. Semne total necompatibile. Relatia scurta se anunta catastrofala, ca si una lunga, de altfel.

GEMENI - GEMENI : Legatura s-ar putea dovedi benefica pentru ambele parti, dar nu se va dovedi stabila pe termen lung. Atractia fizica va disparea, iar horoscopul compatibilitatii de la gemeni spune ca relatiile ajung intr-un punct haotic. Ambele semne sunt impulsive, tind spre a flirta si se plictisesc repede. Iubirea este inflacarata, dar mariajul poate ajunge sa fie o catastrofa. In cazuri rare, aceasta pereche este posibila, dar, cand se intampla, este probabil cel mai frumos cuplu pe care l-ai vazut.

GEMENI - RAC : Aceasta legatura este periculoasa. Racul este extrem de sensibil si timid cand vine vorba de manifestarea sentimentelor. Gemenii vor juca un joc al dragostei, iar racul il va lua in serios. Racul are nevoie de aprobare, iar gemenii pot fi prea deschisi la suflet. Diferenta de temperamente va fi o sursa de probleme constanta in pat. Legatura va disparea, mariajul este compromis.

GEMENI - LEU : Generosul leu va fi o jucarie in mainile celui din zodia gemeni si ii va place! Gemenii sunt inteligenti si diversi in jocul sexual, iar leul va fi admirat de partenerul sau. Leul lasa partenerul in gemeni sa faca ce vrea. Aceasta relatie este ideala. Totul este splendid si adorabil, fiind probabila si o relatie mai lunga.

GEMENI - FECIOARA : Fecioara considera gemenii drept parteneri imaturi. Gemenii se plictisesc de fecioara. Fecioara are anumite notiuni cu privire la comportamentul sexual, in timp ce gemenii sunt continuu indecisi. Dupa ce s-a stins flama pasiunii, fecioara il va tot critica pe partener, care va cauta sa se distreze in afara relatiei. Se anunta a fi doar o romanta scurta.

GEMENI - BALANTA : Un cuplu cu adevarat interesant. Amandoi sunt pasionali si fac dragoste des. Niciunul nu este gelos din fire; se echilibreaza reciproc. Amandurora le plac experimentele cand vine vorba de sex. Relatia va fi placuta pentru amandoi, iar mariajul va fi foarte fericit.

GEMENI - SCORPION : Sunteti compatibili sexual, dar incercati sa realizati ca nu atractia fizica este cea mai importanta. Scorpionul este gelos. Gemenii sunt infideli. Uneori, scorpionul este prea agresiv, iar gemenii nu suporta acest lucru. Dupa un inceput pasional al relatiei, lucrurile se vor calma si pot ajunge chiar la stadiul de antipatie. Cu greu poate fi vorba de o casatorie fericita.

GEMENI - SAGETATOR : Amandoi sunt neobositi, nehotarati si aproape deloc sinceri ca iubiti. Gemenii critica atitudinea sagetatorului din pat. Mai exista puncte slabe ale relatiei, dar cel major este ca niciunul nu este exigent si ca nu-i limiteaza celuilalt libertatea. Relatia incepe subit si se poate incheia la fel de subit. Horoscopul compatibilitatii pentru gemeni spune ca un mariaj fericit nu este imposibil, dar ca necesita multe eforturi din ambele parti.

GEMENI - CAPRICORN : Gemenii adora libertatea si sunt extrem de intoleranti fata de capricornul oarecum retras. Ceva din comportamentul sexual al gemenilor nu atrage deloc la capricorn. Capricornul este atent la munca, bani, cariera, si nu la nevoile fizice. Considera ca gemenii isi fac prea multe planuri. Relatia este posibila, iar casatoria este ceva ce demonstreaza ca iubirea necesita si eforturi.

GEMENI - VARSATOR : Gemenii, sensibili fiind, inteleg fanteziile varsatorului. Probabil ca vor fi parteneri inventivi, dornici de aventura. Conform horoscopului de la gemeni, principala caracteristica a acestei relatii este faptul ca este imprevizibila. Relatia de iubire nu va decurge perfect tot timpul, dar poate fi foarte satisfacatoare si inspiranta. Dupa ce se despart, raman prieteni foarte buni. Mariajul probabil ca va fi unul placut, manifestat prin afectiune, si nu prin pasiune.

GEMENI - PESTI : In aceasta relatie exista fantezii sexuale extraordinare, dar care se implinesc foarte rar. Pestii sunt prea emotionali pentru gemeni, carora le place sa traiasca momentul si care cauta placerea imediata. Acest lucru duce la o atmosfera de suspiciune si lipsa a increderii. Afectivitatea adevarata apare intre ei, dar instabilitatea relatiei o duce la sfarsit. Horoscopul anunta o relatie riscanta si un mariaj nefericit.

Citeste si horoscopul dragostei pentru gemeni cat si horoscopul zilnic pentru gemeni