Horoscop Compatibilitati Capricorn

Descopera compatbilitatile capricornului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

CAPRICORN - BERBEC : Amandoi dispun de putere, presistenta, si nu fac greseli grave. Daca ti se pare ca aceasta situatie este mai degraba o lupta decat o iubire, s-ar putea sa ai dreptate. Sunt compatibili in pat, dar se vor certa in privinta banilor, prietenilor, carierei, asupra celui care trebuie sa ia deciziile importante etc. Gelozia va fi picatura care umple paharul. Horoscopul compatibilitatii de la capricorn anunta sanse mici pentru o relatie si nule pentru o casnicie fericita.

CAPRICORN - TAUR : Amandoi sunt „de-ai casei”, amandoi estimeaza statutul financiar si dau importanta sigurantei. Taurul are rabdare, capricornul este gata sa munceasca pentru un obiectiv comun – placerea mutuala. Acest cuplu are o idee sexuala tare ciudata – toate visele se vor implini. Ambitiile capricornului se potrivesc cu cele ale taurului. Perspectivele sunt bune in ceea ce ii priveste.

CAPRICORN - GEMENI : Firi sexuale opuse. Gemenii sunt impulsivi si sufletisti, capricornul este lent, fidel si precaut. Atractia initiala a celor doua parti opuse nu va dura multe, anunta horoscopul compatibilitatii de la capricorn.

CAPRICORN - RAC : Racul este un pic timid in sex, dar capricornul vrea sa fie lider. Franchetea ambelor parti ii va ajuta la inceput. Intelegerea dobandita in pat ii va ajuta sa dezvolte relatia. Sunt extreme zodiacale, iar rezultatele sunt pe masura. Capricornul va ajunge sa fie prea exigent pentru racul sensibil, relatia scurta fiind singura varianta plauzibila in cazul lor.

CAPRICORN - LEU : Leul considera ca nativul din capricorn este plin de iubire. Capricornul nu este un partener bun pentru leu pentru ca nu are imaginatie. El prefera sa fie mai inventiv in pat. Nu sunt foarte compatibili fizic, pentru ca sunt semne independente, dornice sa domine in afara dormitorului. In timpul relatiei, aceste diferente nu vor face multe probleme, dar in casnicie se vor vedea de la mare distanta.

CAPRICORN - FECIOARA : Capricornul practic se potriveste perfect cu fecioara. Pot aparea mici neintelegeri in sex, dar in rest totul este bine. Se inteleg perfect si nu-si fac griji cu privire la problemele minore. Amandoi sunt conservatori, de incredere. Exista sansele unei relatii de durata.

CAPRICORN - BALANTA : Capricornul va admira sarmul sexual al balantei la inceput. Dar dupa ce vor comunica mai bine, balanta va parea prea egoista si nu va reusi sa ii satisfaca nevoile fizice capricornului. Nefiind in stare sa-si exprime sentimentele, capricornul va cauta alti parteneri. Nu este o relatie usoara. Horoscopul de la capricorn spune ca mariajul nu va avea succes si ca exceptiile vor exista doar cand vor fi oportunitati financiare foarte mari care sa atraga capricornul.

CAPRICORN - SCORPION : Relatie sexuala armonioasa. Scorpionul este inventiv, capricornul este organizat. Sunt compatibili in aceasta privinta, iar succesul din pat deschide noi usi pentru relatia lor. Amandoi au o ambitie puternica, dar scorpionul tinde sa domine. Capricornul intelege ca scorpionul isi manifesta puterea pentru ca este puterea dragostei. Relatie pasionala si casnicie norocoasa.

CAPRICORN - SAGETATOR : Capricornul prefera sa faca sex intr-o atmosfera comfortabila. Sagetatorul este gata sa o faca si intr-un cimitir. Capricornul este prudent, conservator si isi face griji in ceea ce priveste siguranta. Sagetatorul este extravagant si iresponsabil. Sagetatorul va fi iritat cand va vedea comportamentul capricornului responsabil si avar. Aceasta relatie nu este printre cele mai bune din zodiac.

CAPRICORN - CAPRICORN : Viata romantica va deveni rutina in curand. Pot fi norocosi daca aspira la mai putin decat se asteptau initial. Experimentele nu vor largi orizonturile. Pe de alta parte, insa, amandoi muncesc mult, serios si economic. Relatiile dintre ei nu vor fi chiar lapte si miere, dar pot fi satisfacatoare.

CAPRICORN - VARSATOR : Romanta va deveni, in curand, prietenie. Ii este greu capricornului sa se descurce cu varsatorul cand vine vorba de intimitate. Varsatorului ii plac aventurile sexuale, capricornului ii plac lucrurile mai traditionale. Varsatorul inventiv si libertin nu se va indragosti de capricornul practic. O relatie satisfacatoare, dar pentru a deveni mariaj, e nevoie de eforturi din ambele parti.

CAPRICORN - PESTI : Pestii incearca sa il pacaleasca pe nativul din capricorn, pentru ca le sta in fire. Dar capricornul poate sa suporte glumele care vin de la partener. El domina in pat. In curand, cel din zodia peste isi va dori sa il urmeze. De altfel, pestii sunt iubitori, sinceri si pot face capricornul fericit. Desi sunt foarte diferiti, acesti doi parteneri se completeaza reciproc din punct de vedere emotional. Horoscopul de la capricorn ofera o prognoza buna in ceea ce priveste relatiile, de orice fel, dintre el si pesti.

Citeste si horoscopul dragostei pentru capricorn cat si horoscopul zilnic pentru capricorn