Horoscop Compatibilitati Fecioara

Descopera compatbilitatile fecioarei cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

FECIOARA - BERBEC : Fecioara va fi intrigata de indrazneala berbecului. Dar berbecul are nevoie de un partener pasional in pat. Berbecul cauta aventuri, iar fecioara prefera sa aiba ceva stabil si calculat. Fecioarei ii place sa stimuleze conversatia. Berbecului ii place sa stimuleze actiunea. Relatia este putin probabila, ca sa nu mai vorbim de mariaj.

FECIOARA - TAUR : Taurului ii place sexul fara probleme si discutii inutile, iar fecioarei ii place sa analizeze, sa studieze si, chiar, sa critice. Daca nu se intampla aceste lucruri, fecioara este un partener pasional, satisfacand taurul. In alte sferei ale vietii, sunt complet compatibili. Amandoi sunt materialisti, practici si iubitori de casa. Horoscopul de la fecioara prezice o relatie fericita, dar nu neaparat incitanta. Un eventual mariaj se anunta a fi reusit.

FECIOARA - GEMENI : Se poate sa se inteleaga in relatia sexuala pentru ca fecioara este diferita din acest punct de vedere, iar gemenii nu sunt extrem de pasionali. Dar gemenii sunt mai impulsivi in sex si, cel mai probabil, nu vor suporta bombanelile fecioarei. Gemenii au nevoie de libertate si nu vor accepta rolul de „sef” pe care il vrea fecioara in aceasta relatie. Fecioara considera ca cel din gemeni este iresponsabil. Relatiile scurte sunt posibile, iar cele de casatorie nu vor avea succes.

FECIOARA - RAC : Fecioara ii ofera racului siguranta emotionala de care are nevoie. Dorinta fecioarei de a-si ingriji partenerul corespunde cu dependenta racului. Imaginatia racului stimuleaza fecioara, iar dorinta sa de a oferi placere intareste afectiunea fecioarei. Amandoi sunt capabili de a se distra. Horoscopul de la fecioara prevede o legatura pasionala si un mariaj durabil.

FECIOARA - LEU : Leul este foarte sexual, iar fecioara este mai degraba ingrijorata de siguranta si de stabilitate cand face dragoste. Nu se vor intelege. De altfel, fecioarei ii place sa critice, iar leului ii este greu sa nu ia in serios ce i se zice. Abordarea de „cu picioarele pe pamant” a fecioarei este in contrast cu natura optimista si expansiva a leului. O aventura de-o noapte este posibila, dar doar atat.

FECIOARA - FECIOARA : Amandoi sunt rezervati in sex si considera relatiile de iubire ca fiind inceputul a ceva mult mai important – legatura vesnica. Nu sunt exigenti in pat, nu se plang, nu critica. Fecioara nu poate trai altfel. Horoscopul de la fecioara prevede o relatie oarecum agitata. Mariajul este posibil, in cazul in care nu intervine plictisul.

FECIOARA - BALANTA : Iubirea balantei se bate cap in cap cu manevrele analitice ale fecioarei. Fecioara critica prea mult, distrugand increderea pe care o are balanta in ea insasi. Cum fecioara nu suporta indecenta, probabil ca nu va suporta nici atitudinea obraznica a balantei. Nu au multe in comun. Relatia este incurcata, iar casnicia imposibila.

FECIOARA - SCORPION : In mod normal, sunt compatibili, dar fecioara atenueaza cumva pasiunea scorpionului. Scorpionul incearca sa aprinda focul in fecioara, iar fecioara se intreaba de ce insista asa de mult cand pot fi prieteni, si nu iubiti. Daca fecioara face niste compromisuri, scorpionul abordeaza o atitudine diplomatica. Relatia este interesanta, avand perspective de casatorie.

FECIOARA - SAGETATOR : Atitudinea sagetatorului fata de dragoste il bucura teribil pe cel din fecioara. Dar fecioara nu se simte in siguranta. Sagetatorul nu va intelege nevoile fecioarei si nu va suporta atitudinea sa sexuala ipocrita. Sagetatorul va incepe sa caute parteneri noi mai devreme sau mai tarziu. Vor fi impreuna o perioada, dar nu intreaga viata.

FECIOARA - CAPRICORN : Capricornul atrage fecioara sexual. Problemele incep, insa, cand fecioara se opreste din a domina in pat. Daca acest lucru nu se intampla, sunt capabili sa dezvolte o relatie armonioasa. Amandoi sunt practici, emotionali, rezervati si intelectuali. Relatia poate fi plictisitoare, dar mariajul va fi puternic si de succes.

FECIOARA - VARSATOR : Amandoi doresc, mai degraba, o parte intelectuala a relatiei, in pofida unei laturi fizice. Relatia sufera din cauza unor diferente practice. De exemplu, fecioara are o atitudine puritana fata de sex, in timp ce varsatorul este mai impulsiv. Fecioara considera ca varsatorul este prea superficial in timp ce varsatorul crede ca fecioara nu este receptiva. Dragostea va disparea. Horoscopul compatibilitatii de la fecioara prevede o relatie fantastica si o casnicie insensibila.

FECIOARA - PESTI : Pentru fecioara, dragostea are legatura directa cu stabilitatea, nevoile fizice si compatibilitatea intelectuala. Pestii vad dragostea ca fiind cel mai fascinant, frumos si profund lucru din viata. Atitudinea precauta si calculata a fecioarei fata de sex se bate cap in cap cu dorintele nelimitate ale celui din zodia pesti. Daca fecioara nu se va relaxa, se vor desparti repede, iar casatoria va fi un esec.

Citeste si horoscopul dragostei pentru fecioara cat si horoscopul zilnic pentru fecioara