Horoscop Compatibilitati Scorpion

Descopera compatbilitatile scorpionului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

SCORPION - BERBEC: O combinatie cu totul instabila. Berbecul iubeste inovatiile in sex, iar scorpionul va lua parte la ele cu mare placere. Dar berbecul adora libertatea, iar scorpionul este gelos. Amandoi sunt egoisti, dinamici si ambitiosi. Atractia reciproca poate sa apara, dar individualismul lor ii va desparti. Horoscopul de la scorpion prevede o romanta scurta sau o relatie lunga, dar foarte agitata.

SCORPION TAUR: Amandoi isi doresc sa il satisfaca pe partener. Diferentele lor, insa, vor rasari o data cu soarele. Scorpionul uraste lenea si este lacom. Taurului ii place sa cheltuie banii pe care ii castiga. Amandoi sunt mandri, incapatanati si doresc sa domine. Sexualitatea lor ii ajuta sa aiba o relatie pasionala, dar mariajul este oarecum indoielnic.

SCORPION - GEMENI: Sunt compatibili sexual si nu numai. Atitudinea lor constienta si serioasa fata de relatie este esentiala. Gemenii vad lucrurile prea simplu fata de cum ar vrea scorpionul. Scorpionul este ferm in ceea ce-si doreste, gemenii se schimba des si ezita constant. Gemenii sunt sireti si isi arata intelectul atunci cand rasare ocazia. Scorpionul considera aceste actiuni ca fiind pierdere de timp. Relatia va fi instabila, casnicia o experienta dificila.

SCORPION - RAC: Aceste doua semne ale apei se inteleg bine. Horoscopul de la scorpion ofera o prognoza pozitiva in ceea ce priveste relatiile sexuale. Pasiunea scorpionului primeste raspuns din partea racului. Compatibilitatea fizica ajuta la calmarea conflictelor, cauzate de gelozia ambilor parteneri. Daca apar astfel de certuri, nu le poti ignora. Unirea armonioasa dintre putere si patronaj este probabila. Este o relatie buna si poate fi urmata de o casnicie splendida.

SCORPION - LEU: Amandoi sunt extrem de temperati, iar conflictele puternice pot da nastere unor actiuni violente. Pasiunea este ideea principala a acestei legaturi. Sunt atractivi fizic unul fata de celalalt, dar scorpionul nu arata respectul si atentia pe care si le doreste leul. Mandria leului este in joc, motiv pentru care nu va suporta un scorpion gelos si dominator. Horoscopul de la scorpion prevede posibilitatile unei relatii si ghinionul unei eventuale vieti impreuna.

SCORPION - FECIOARA: Interesele se asemana in multe arii, dar nu si in sex. Este greu pentru ei sa cultive o relatie buna. Fecioara poate fi prea critica. Scorpionul este uneori prea sincer. Daca fecioara reuseste sa-si schimbe comportamentul astfel incat sa se inteleaga cu partenerul sau brusc, exista sanse de dragoste intre ei. Problema este ca durata va fi scurta si ca scorpionul va trece mai departe, la alt partener.

SCORPION - BALANTA: Scorpionul este prea gelos si este dornic sa domine relatia. Balanta este prea lenesa si sensibila pentru scorpion. Cu toate acestea, amandoi sunt pasionali, dar balanta se razgandeste des. Inteleg perfect responsabilitatile pe care le implica relatia. Singura problema este dorinta de lux pe care o are balanta, si pe care scorpionul s-ar putea sa nu reuseasca sa i-l ofere. Horoscopul de la scorpion anunta furtuni dese pe parcursul relatiei si spune ca mariajul nu va fi prea calm.

SCORPION - SCORPION: Relatia sexuala a acestui cuplu este incredibila. Sunt, insa, prea similari pentru a fi fericiti unul cu celalalt. Amandoi sunt ambitiosi, dominatori, gelosi si au un caracter teribil. Daca difera in ceva, acel lucru ii separa, ajungandu-se la despartire. Dorinta reciproca ce se manifesta la inceput nu va fi la fel de puternica in afara dormitorului. O relatie este incredibila, o casatorie...putin probabila!

SCORPION - SAGETATOR: Scorpionul isi adora casa, iar sagetatorul este dornic de libertate si mereu pregatit sa se mute cu partenerul. Scorpionul vrea sa ia totul sub control, cerand prea multe. Chiar si simtul umorului pe care il manifesta sagetatorul nu va face relatia sa decurga mai bine. Atractia reciproca se datoreaza sexului si nu poate dura prea mult. Oricat ar dura, nu se va prelungi pe durata unei vieti.

SCORPION - CAPRICORN: Amandoi sunt staruitori, ambitiosi si compatibili sexual. Nu veti avea probleme mari. Scorpionul este mai emotional si are parte de armonie alaturi de capricornul rezervat. Capricornul apreciaza stabilitatea, pe care i-o poate oferi scorpionul prin persistenta in dorinta sa de a-si poseda partenerul. Horoscopul de la scorpion prevede o relatie de succes si un mariaj sigur.

SCORPION - VARSATOR: Scorpionul este iritat de starile schimbatoare ale varsatorului. Varsatorul ia parte in numeroase actiuni publice in afara casei, in timp ce scorpionul se preocupa in mod deosebit cu interiorul casei. Scorpionul nu poate schimba un varsator care iubeste libertatea. Varsatorul este foarte sociabil, scorpionul nu. Scorpionul vede ideile lipsite de practica ale varsatorului ca fiind inutile. Patul nu ii va tine legati pentru mult. Lasa-l pe fiecare sa o ia pe unde vrea.

SCORPION - PESTI: Exista o atractie reciproca puternica. Pestii sunt gata sa se bazeze pe scorpion pentru a trece peste timiditate si peste nedeterminare. Dorinta scorpionului de a conduce relatia va fi aprobata de pesti fara retineri. Viata sexuala va fi exceptionala. Pestii sunt inventivi. Scorpionii sunt persistenti. Horoscopul compatibilitatii anunta numai lucruri bune pentru aceste doua semne.

Citeste si horoscopul dragostei pentru scorpion cat si horoscopul zilnic pentru scorpion