Horoscop Compatibilitati Taur

Descopera compatbilitatile taurului cu celelalte semne zodiacala ale horoscopului

TAUR - BERBEC: Doua personalitati complet diferite. Taurului nu-i place ca cineva sa-l grabeasca si il va descuraja pe berbec, care este mai degraba impulsiv cand vine vorba de sex. Taurul nu are o imaginatie senzuala, delicata, si nu va reusi sa atinga asteptarile berbecului, daca se va lasa ghidat doar de emotii. Horoscopul spune ca va fi o relatie foarte inflacarata, dar intr-un eventual mariaj, taurul va trebui sa treaca peste infidelitatile berbecului.

TAUR - TAUR: Nu sunt intotdeauna compatibili sexual. O femeie este indragostita sentimental; barbatul este mai cu picioarele pe pamant. Taurul-mascul poate prefera compania altor barbati. Ii place, de asemenea, sa flirteze cu alte femei. Cat despre femeia taur, nu poate suporta deceptiile si lipsa atentiei din partea partenerului. O relatie este placuta, dar mariajul are mari semne de intrebare.

TAUR - GEMENI: Gemenii, caractere cu doua fete, sunt intr-un contrast puternic cu taurul fidel. Dar natura artistica si imaginatia bogata a gemenilor atrage taurul. Discretia taurului atrage gemenii. Cu toate acestea, gemenii sunt iritati de reactia tarzie a taurului si de blandetea sa uneori ciudata. Horoscopul compatibilitatilor pentru taur spune ca relatia este incolora si ca perspectivele unei casatorii sunt proaste.

TAUR - RAC: Taurul considera racul drept un partener romantic, capabil de a-i satisface asteptarile. Taurul stabil nu se va enerva pe schimbarile de stare ale racului si pe fermitatea aspiratiilor sale, care pot fi un motiv suficient de a nu grabi inceputul relatiei sexuale. Amandoi isi doresc o viata emotionala foarte pasionata. Daca sunt satisfacuti pe latura sexuala, relatia va fi acceptabila, iar mariajul poate fi de succes.

TAUR - LEU: Taurul va avea de-a face cu marele respect fata de sine pe care il are leul. Leului i se pare natural sa joace rolul principal in viata partenerului. Leul este activ si compatimitor; taurul este mai rezervat si egoist. Horoscopul nu vede probleme in relatia lor sexuala, in cazul in care leul este cel care stabileste pasii si spiritul. Leul este greu de satisfacut, iar acest lucru poate complica relatia. Nu este o combinatie buna daca ai in vedere o viitoare casnicie.

TAUR - FECIOARA: Natura fizica a taurului este mai puternica si revelatoare, putand fi iritat de inclinatiile puritane ale fecioarei. Fecioara prefera moduri simple de a face dragoste si evita excesele. Taurul nu se impotriveste lucrurilor simple, dar este neobosit in sex, lucru care poate ingrijora fecioara. De altfel, relatia este sigura, iar mariajul poate avea un final fericit. Dar un compromis in viata sexuala este esential.

TAUR - BALANTA : Balanta va introduce multa caldura emotionala in viata sexuala a taurului, necesara rezolvarii problemelor fizice. Balanta va incerca sa il excite pe partener si sa il satisfaca. Taurul este persistent, astfel incat posibilitatea satisfactiei reciproce este mare. Taurul poate sa domine in pat. Legatura este chiar „draguta”, iar casnicia este ceva ce pare destul de probabil.

TAUR - SCORPION: Au acelasi apetit sexual puternic. Nimeni nu simte nevoia de romantism. Taurul poate fi mai abstinent cat este iritat, iar scopionul, cand este nervos, alunga toate semnele. Horoscopul compatibilitatii pentru taur prezice o relatie furtunoasa; mariajul este posibil doar daca ambii parteneri au rabdare unul cu celalalt.

TAUR - SAGETATOR: Exista riscul ca taurul sa incerce sa preia controlul intregii vieti a sagetatorului. Nu va reusi, insa. Extrem de sexual, taurul se va multumi cu imaginatia pasionala a sagetatorului, dar va fi iritat de dorinta sa de a cauta dragostea oriunde. Vor fi fericiti impreuna, dar sagetatorul neatent este mai degraba doar o iubire, si nu un partener de viata.

TAUR - CAPRICORN: Atractia sexuala este puternica in ambele parti, in mod identic. Nimeni, insa, nu merge catre sex impulsiv, pretentios. Capricornul tinde sa-si ascunda asteptarile, iar acest tip de comportament nu ii place taurului. Taurul va incerca sa o ia pe cai proprii, iar capricornului nu-i va conveni. Chiar daca o relatie va duce lipsa de romantism, o legatura pasionala si stabila este probabila.

TAUR - VARSATOR: Varsatorul tinde sa se auto-examineze si nu este interesat de partea fizica a relatiei atat cat este taurul. Varsatorul prefera comunicarea intelectuala,dar taurul senzual nu este multumit cu o astfel de dragoste. Pe de o parte, varsatorul il considera pe taur prea exigent. Pe de alta parte, ii place sa invete tehnica sexului, lucru care il poate incuraja sa se implice. Relatia este accidentala, mariajul este neindicat.

TAUR - PESTI: Pestii au un temperament neasteptat in relatia sexuala. Ii va fi greu taurului sa se inteleaga cu partenerul. Impartirea fanteziilor pestilor il va face pe taur sa aiba parte de mari placeri. Succesul harmoniei sexuale depinde de taur. Horoscopul prevede o relatie pasionala si un mariaj acceptabil.

Citeste si horoscopul dragostei pentru taur cat si horoscopul zilnic pentru taur